Климатикът, колкото и да прави приятна атмосферата вкъщи, е причина

...
Климатикът, колкото и да прави приятна атмосферата вкъщи, е причина
Коментари Харесай

Внимавайте с климатика - ще ви докара плексит

Климатикът, колкото и да прави приятна атмосферата у дома, е причина за тежки пневмонии, настинки и алергии, както и за суха и изтощена кожа. Освен това той е чудесно средство за преместване на грипните вируси. Има няколко златни правила, които потребителят би трябвало да съблюдава, тъй че уредът да му носи комфорт, а не заболявания.

Рязката промяна на градусите на открито и вътре в помещението е стрес за организма. Независимо от минусовите температури на час и половина – два го спирайте и проветрявайте помещението.

Преди началото на всеки сезон сменяйте филтрите на климатика. Безсънието или сънливостта не са в следствие единствено на дефицит на сън, само че и на липса на пресен въздух или изтощеност. Човешкият организъм се нуждае приблизително от 7-8 часа сън.

Опитвайте се да си лягате по-рано. Ако това не оказва помощ, обърнете внимание на средата, в която спите – хъркането, разнообразни външни шумове може в действителност да са повода за вашия разтревожен и прекомерно лек сън, написа ретро.

В такива случаи е добре да наблегнете на витамините и свежите плодове. Вечерята не трябва да е тежка и след 19 часа. Една лека разходка по здрач ще докара по-бързо съня. Ако обаче и тя не помогне, то безусловно потърсете лекарска помощ.
тагове климатик плексит
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР