Климатът в Италия със сигурност е горещ, след като двама

...
Климатът в Италия със сигурност е горещ, след като двама
Коментари Харесай

Футболни босове в Италия се сбиха за телевизионните права за Серия А

Климатът в Италия сигурно е парещ, откакто двама от футболните босове стигнали до физическа разпра след спор за ТВ правата. Вчера трябваше да бъдат разисквани предложения за телевизионните права за Серия А в интервала 2021-2024 година. Дискусията е била фокусирана основно върху офертата на Dazn, която е по-висока от тази на Sky, само че за която към момента остават подозрения по отношение на използваемостта на услугата и методите на предаване.

По време на почивката обаче вицепрезидентът на Удинезе - Стефано Кампоча, влезнал в спречкване с президента на Дженоа - Енрико Прециози, поради изясняване на тематиката с офертите на частните фондове - въпрос, който даже не е бил на дневен ред на срещата. Логично е тематиката да провокира голям брой полемики, защото разделянето по проблема измежду президентите е голямо. След нападателни нападки и побутвания, страстите са взели връх и двамата са се сбили, пишат медиите в Италия.

В последна сметка, събранието е завършило без взето дефинитивно решение, по тази причина новата планувана дата за среща е 18-и февруари.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР