Клиентите на най-голямата търговска верига у нас Kaufland дариха близо

...
Клиентите на най-голямата търговска верига у нас Kaufland дариха близо
Коментари Харесай

Клиентите на Kaufland дариха близо 20 000 лева на нуждаещи се от лечение

Клиентите на най-голямата комерсиална верига у нас Kaufland подариха близо 20 000 лева в следващото издание на взаимната самодейност с дарителската платформа DMS „ ДАРИ – дребното за теб е скъпо за други “. От началото й до момента в рамките й са събрани близо 150 000 лв..

 

Петото издание на дарителската самодейност се организира за Великден, като до 9 май в това число всеки искащ можеше да направи подаяние в кутии, ситуирани във всички хипермаркети на веригата в страната. Събраните средства се разпределят сред хора, нуждаещи се от лекуване и с дейни акции в DMS.

 

Партньорството сред Kaufland и DMS започва през 2021 година. „ ДАРИ “ обичайно има две издания - за Великден и за Коледа. Инициативата се организира в отговор на многочислените запитвания от клиенти на веригата за разполагане на кутии в обектите ѝ за събиране на средства за лекуване. За да обезпечи равнопоставеност и обективност в избора на акциите, които клиентите поддържат, както и транспарантен развой на дарителство, Kaufland се обърна за експертно подпомагане към DMS. Утвърдената дарителска платформа се управлява и ръководи от Български дарителски конгрес и фондация „ BCause – в помощ на благотворителността “ и работи от 2007 година като обединен дарителски номер за набиране на средства със SMS-и и чрез онлайн дарения. Съвместната акция на DMS и Kaufland дава още една, спомагателна опция за подаяние – на място в хипермаркетите на най-голямата комерсиална верига у нас.

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с вложения от над 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР