Клиентите на Електрохолд Продажби вече могат да подават заявления за

...
Клиентите на Електрохолд Продажби вече могат да подават заявления за
Коментари Харесай

Еврохолд предлага на клиентите си възможност за изграждане на фотоволтаици за собствени нужди

Клиентите на " Електрохолд Продажби " към този момент могат да подават заявки за създаване на фотоволтаична система за лично ползване в комерсиалните центрове на компанията в Западна България. Услугата е " до ключ " и включва планиране, създаване, монтаж, въвеждане в употреба и гаранционно обслужване, оповестяват от компанията.

Услугата е подобаваща за дребни компании и битови клиенти на " Електрохолд Продажби ", които имат интерес към инсталиране на покривна фотоволтаична система. Изграждането ще става по самостоятелен план след осъществяване на професионален оглед и оценка от специалисти на компанията. Проектите са в три разновидността – с 5 kW, 10 kW и 15 kW конфигурирана мощ, а цените стартират от 14 990 лв.. 

Новата услуга има редица изгоди за потребителите. Проектите се извършват с най-малък ангажимент от страна на клиентите, като " Електрохолд Продажби " обработва всички документи и извършва административните действия. Инсталациите имат цялостно гаранционно обслужване, направени са от качествени панели и понижават разноските за електрическа енергия.  Финансирането може да се реализира със лични средства или с заем. Собственикът на инсталацията може да кандидатства за финансиране по Плана за възобновяване и резистентност на Европейския съюз.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР