Клайн Дион се появи изненадващо на Грами в неделя вечер,

...
Клайн Дион се появи изненадващо на Грами в неделя вечер,
Коментари Харесай

Селин Дион рядко се появява на Грами след диагностициране на синдрома на вдървеното лице, връчвайки наградата на Тейлър Суифт

Клайн Дион се появи изненадващо на Грами в неделя вечер, връчвайки на Тейлър Суифт премията за албум на годината. Дион има доста малко обществени изяви, откогато разкри, че през 2022 година е била диагностицирана със синдром на вдървен човек, рядко неврологично разстройство.

През ноември 55-годишната Дион беше забелязана на мач от НХЛ с тримата си сина, съгласно Entertainment Tonight. Но в изявление, оповестено през декември, нейната сестра Клодет Дион разкри за положението, като сподели, че Дион няма надзор над мускулите си.

Синдромът на схванатия човек, именуван още синдром на Moersch-Woltman, е " рядко неврологично разстройство с характерности на автоимунно заболяване, което кара тялото да стане твърдо и по-чувствително към звук, досег и прочувствен стрес ", съгласно Националния институт по неврологични болести и инсулт. Освен това може да остави пациентите с „ прегърбени и сковани “ пози.

Yale Medicine, няма лек за синдрома на вдървен човек. Състоянието може да се лекува с лечения...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР