Клаудио Раниери коментира предстоящия финал на Световното първенство между Франция

...
Клаудио Раниери коментира предстоящия финал на Световното първенство между Франция
Коментари Харесай

Раниери: Франция и Аржентина не разчитат само на най-добрите си играчи

Клаудио Раниери разяснява идния край на Световното състезание сред Франция и Аржентина. “Това са два мощни тима, които не разчитат единствено на най-хубавите си играчи. Франция се оправя без футболисти като Погба, Канте и Бензема ”, съобщи експертът пред “Гадзета дело Спорт ”.

“И Аржентина, и Франция имат класа и мощ. Вероятно Аржентина има малко по-голямо чувство, че принадлежи. Заслугата е на Скалони. Играчите следват инструкциите му и резултатите са налице ”, добави той.

Попитан кой ще завоюва в неделя, Раниери отговори: “Невъзможно е да се планува, само че двата тима са смъртоносни на контраатаки. Първият тим, който вкара, ще има преимущество, изключително Франция, който има Мбапе. Меси обаче в никакъв случай не е толкоз съдбоносен. Той стана харизматичен водач на Аржентина. Той прави всичко, в това число невероятни голове, и е първенец, който твори история ”.

“Франция прави отличен Мондиал. Чуамени се оправя толкоз добре и, несъмнено, те имат Мбапе, който е толкоз бърз, че наподобява неосъществим. Вероятно той е играчът, който най-вече се приближава до Роналдо Феномена ", сподели още той.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР