Класически пожарен автомобил от САЩ си извоюва завидна слава в

...
Класически пожарен автомобил от САЩ си извоюва завидна слава в
Коментари Харесай

В Бояна Сталоун се прехласна по стара пожарна

Класически пожарен автомобил от Съединени американски щати си извоюва забележителна популярност в Национален кино център " Бояна " в София. Атрактивната машина, която надвиши 30 години, събра очите на българските и най-много на американски актьори, режисьори и продуценти, включително и на фамозния Силвестър Сталоун. Пожарната кола, която е благосъстоятелност на софиянец, фен на техниката от Съединени американски щати, към този момент взе участие сполучливо в няколко кино лентата. Гостите зад Океана били смаяни да видят колата, намираща се в чудесно положение, която макар напредналата си възраст може да прави работа.

Нейният притежател Владимир Владимиров се трансформирал в един от най-търсените хора от кинаджиите. Самият той не скрива гордостта си от машината, която има, и не счита в скоро време да се разделя с нея. Оферти за пожарната са отправяне нееднократно, само че всички са били отхвърляни.

Заради уговорките си в Национален кино център " Бояна " пожарната кола обаче няма да може да взе участие в започващото през днешния ден в Пловдивския панаир събитие „ Ride`N`Roll American Heritage in Bulgaria “, което ще продължи и в неделя. На него феновете на класическите коли и мотоциклети от Съединени американски щати ще могат да вдигнат адреналина си, да се полюбуват онлайн още веднъж на типичен марки машини, които са видели на първо време по филмовите ленти и чак след рухването на Желязната завеса са усетили същински техните сексапил и мощност.

„ Ride`N`Roll “ е най-голямото ревю на марки и модели американски коли (олдтаймъри, йънгтаймери и съвременни), мотоциклети от марката „ Harley-Davidson ”, SUV и OFFROAD машини. Всичко това е гарнирано с типична американска кухня, рок концерт и игри.

Експонатите, които ще бъдат на тазгодишното ревю, ще включват едни от най-ранните марки и модели американски коли. Започват с модифицирана версия на Ford T-Model от 1926 година и достигайки до днешните генерации на митове като Dodge Challenger, Chevrolet Corvette и Ford Mustang. Класически „ Мuscle cars “ като Chevrolet Camaro, офроуд модификации на Jeep Wrangler и Jeep Cherokee, както и други атрактивни марки коли, като Cadillac Eldorado, Dodge Coronet, Chevrolet Bel Air, Ford Thunderbird и Ford Grand Torino също са измежду бижутата на членовете на клуба. На място феновете ще могат да схванат забавни детайлности за тези машини.

ТЕКСТ ПОД СНИМКА: Класическите ретро коли от Съединени американски щати не губят своята известност и си имат своите правилни фенове в България
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР