Класация на сериалите с най-неудачен финал в историята направи британското

...
Класация на сериалите с най-неудачен финал в историята направи британското
Коментари Харесай

Класираха най-тъпите финали сред сериалите - slava.bg

Класация на сериалите с най-неудачен край в историята направи английското издание The Independent.

Първо място в листата предстоящо заема планът „ Игра на тронове “, чийто финален сезон мощно разочарова почитателите. Според мнението на създателя на публикацията Луи Чилтън в продължение на целия осми сезон сериалът е страдал от „ повествователни и стилистични проблеми “ и феновете са останали с усещане, че създателите на поредицата са предали обичаните им герои.

На второ място в рейтинга се оказва ситкомът „ Сайнфелд “ (преведен в България като „ Зайнфелд “), чийто край и рецензията, и публиката дефинират като пагубен. Създателите му характеризират поредицата като „ шоу за нищо “, обаче в края й решили да опишат де факто за всичко и да вкарат героите в фиктивен правосъден развой, счита Чилтън.

Топ 3 оформя сериалът „ Декстър “, разказващ за живота на сериен палач. Коментарът е, че нелогичният край вероятно не е по усета на нито един фен.

В десетката на сериалите с най-недоизкусурен край също по този начин влизат „ Как се срещнах с майка ви “, „ Изгубени “, „ Розана “, „ Семейство Сопрано “, „ Малка къща в прерията “, „ Клюкарката “, „ Туин Пийкс: Завръщането “.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР