Клането в Ижевск отвлича вниманието на руснаците от по-голямо клане

...
Клането в Ижевск отвлича вниманието на руснаците от по-голямо клане
Коментари Харесай

Клането в Ижевск отвлича вниманието на руснаците от по-голямото клане

Клането в Ижевск отвлича вниманието на руснаците от по-голямо кръвопролитие - „ частичната готовност “

АЛЕКСАНДЪР КОВАЛЕНКО

Докато вълна от неодобрение от частичната готовност заля цяла Русия, с подпалванията на военни комисариати, манифестации и даже разстрел на военни комисари, в приблизително учебно заведение № 88 в Ижевск се случи всеобщо ликвидиране.

Ученикът Артьом Казанцев облече тениска с алена свастика и простреля 13 души в учебно заведение.

И по този начин, от първите минути федералните медии пишат не за горящите военни служби и за убития комисар, а за това, че неофашизмът крачи из Русия и съставлява опасност за едно високо духовно общество. Неофашизъм, спонсориран от Запада и Украйна...

Съвпадение ли е? Не мисля!

От няколко години постоянно обявявам материали за това, че Русия има една от най-големите мрежи от неонацистки групи спрямо която и да е европейска страна. И не просто мрежа от неонацистки неформалисти. Така в продължение на доста години покрай Санкт Петербург имаше боен лагер " Партизан ", в който се образоваха членове както на съветски, по този начин и на задгранични неонацистки и екстремистки придвижвания " Третият път " и " Младите националисти ". Самият лагер „ Партизан ” се управлява от дясноекстремисткото „ съветско имперско придвижване ”.

Прави усещане, че измежду „ учениците ”, преминаващи през този лагер, които се образоват на боравене с оръжие, експлозиви, ръкопашен пердах, има и шведи и финландци, които също са присъединени към съветските противозаконни въоръжени формирования, а самото място е било под надзора на... ФСБ! Изглежда парадоксално и дисонансно Русия, която се счита за правоприемник на Съюз на съветските социалистически републики и безусловно напълно поставя върху себе си лаврите на успеха над нацизма, култивира и изнася концепциите на нацизма в света. Не е абсурд. Русия, като неонацистка страна, упрекна Украйна за това по време на пълномащабната си инвазия през 2022 година, като по този метод оправда хибридната окупация на Кримския полуостров и елементи от Донбас през 2014 година

Също по този начин е значимо да се разбере, че контролирайки съвсем всички неонацистки организации в Русия, ФСБ може да употребява ресурса, който имат в ръцете си, с цел да отклони публичното внимание и да сътвори фиктивни маркери. Каква е вероятността Артьом Казанцев да е бил под цялостния психически надзор на своя куратор, който е съумял да го убеди да отиде и да извърши ликвидиране в учебното заведение. Вчера, през днешния ден, на следващия ден, няма значение. Важното е да е тъкмо тогава, когато е належащо да се сътвори мечтаният психически резултат в обществото. На собствен ред, какъв брой задания на съветската агитация едновременно мигновено взема решение това кръвопролитие?

Няма да се учудя, в случай че в историята с клането в Ижевск се откри украинска, европейска и американска диря и руснаците бъдат призовани да се обединят пред „ кафявата “ опасност. Само че ще приканват тези, които ще бъдат тази опасност за руснаците преди всичко.

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР