Кийр Стармър обвини торите за съсипването на икономиката, след като

...
Кийр Стармър обвини торите за съсипването на икономиката, след като
Коментари Харесай

Кийр Стармър обвинява торите за съсипването на икономиката, докато Лейбъристите се отказват от обещанието за зелени инвестиции в размер на 28 милиарда паунда

Кийр Стармър упрекна торите за съсипването на стопанската система, откакто най-сетне се отхвърли от проекта си да харчи 28 милиарда паунда годишно за зелени вложения.

Лидерът на лейбъристите сподели, че обещаната цифра е „ понижена “, защото лихвените проценти са скочили след вредите, нанесени от пагубния минибюджет на Лиз Тръс. Той сподели пред кореспонденти в Уестминстър, че лейбъристите също са били разтревожени от изказванията на вътрешни лица от Министерството на финансите, че торите възнамеряват да „ усилят оптимално кредитната карта “.

Решението да се понижи един от водещите задължения на лейбъристите провокира рецензии от страна на екологията деятели, които приветстваха обещанието, когато беше показано за първи път от канцлера в сянка Рейчъл Рийвс през 2021 година Но обетът се трансформира в предмет на разделяне в партията със седмици на съмнение дали да се откаже изцяло от него.

Г-жа Рийвс към този момент беше смекчила уговорката предходната година, като сподели, че задачата от £28 благ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР