Китайският Си Дзинпин е известен със своя твърд стил на

...
Китайският Си Дзинпин е известен със своя твърд стил на
Коментари Харесай

Китайският Си Дзинпин играе ролята на главен търговец на среща с изпълнителни директори на САЩ

Китайският Си Дзинпин е прочут със своя корав жанр на водачество, не търпи противоречие, прочиствайки корумпираните чиновници и атакувайки това, което той вижда като надмощие на Съединени американски щати. Но най-могъщият човек в страната след Мао Цзедун пое ролята на основен търговец тази седмица, до момента в който се опитваше да убеди група гостуващи основни изпълнителни шефове на Съединени американски щати, че Китай към момента е добра инвестиция.

Приятелски надъхан и спокоен китайски президент одобри групата от 18 американци – която включваше Евън Грийнбърг от Чъб, Стивън Шварцман от Блекстоун и Кристиано Амон от Qualcomm – в Голямата зала на народа, където те организираха фотосесия преди той отговаряха на въпросите им близо два часа. Присъстващите споделиха, че представянето е невиждано за Си, който нормално е по-скован и формален на публични мотиви.

„ Беше доста топло. Знаете, той се опитваше да убеди “, сподели Стив Орлинс, президент на Националния комитет за връзките сред Съединени американски щати и Китай и един от присъстващите и организат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР