Китайският производител на мобилна електроника Elephone сподели някои подробности за

...
Китайският производител на мобилна електроника Elephone сподели някои подробности за
Коментари Харесай

Elephone U Pro: интересен смартфон с извит AMOLED екран и NFC

Китайският производител на мобилна електроника Elephone показа някои детайлности за смарт телефона Elephone U Pro, който съгласно тази информация, ще бъде показан след няколко седмици.
Главната специфичност на новия телефон е безрамковият AMOLED екран, закривен отляво и отдясно, сходно на Samsung Galaxy S8 и Galaxy Note 8. Производителят заяви и главните механически характерности на мобилното устройство.



Смартфонът Elephone U Pro е оборудван с 5,99-инчов AMOLED екран с резолюция 2160х1080 пиксела (Full HD+) и съответствие на страните 18:9. Устройството се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 660 с 8х Kryo 260 процесорни ядра с тактова периодичност до 2,2 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 512. Телефонът разполага с 6 GB оперативна памет, 128 GB флаш-диск, двойна съществена камера с резолюция 13 мегапиксела, USB Type-C порт, моден железен корпус и безжичен NFC модул за работа с разплащателната система Android Pay (Google Pay).



Официалният анонс на смарт телефона Elephone U Pro ще се състои в края на януари или началото на февруари т.е. след 3-4 седмици. Очаква се цената да мобилното устройство да не надвиши $300. Това не е доста за смарт телефон с AMOLED екран и NFC, стига прогнозната цена да се окаже вярна.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР