Китайският лунен роувър направи нова снимка на мистериозния блестящ гел

...
Китайският лунен роувър направи нова снимка на мистериозния блестящ гел
Коментари Харесай

Китайският лунен роувър направи нова снимка на блестящия гел

Китайският лунен роувър направи нова фотография на мистериозния ослепителен гел …В началото на септември 2019 година, китайският лунен роувър Юту-2 (Yutu-2) откри в лунен кратер незнайно вещество, наподобяващо на бляскав гел. Прочетете нашите публикации за откритието ТУК и ТУК (HiddenTruth.site).След като лунният роувър бе подложен в „ покой “ за известно време, неотдавна е бил „ разсъни “ и ще има възможност да продължи да учи необичайния обект.

 Оригинална фотография от Юту-2
Оригинална фотография от Юту-2 Преди два дни, той успява да се придвижи доста покрай гелообразното вещество и да направи по-ясна фотография. Всъщност, това вещество припомня повече на разтопено стъкло и очевидно не е меко, а твърдо.Четете още: Няколко теории за това, че Луната е неестествен обект

 Контрастна фотография на незнайното вещество, пратена от Юту-2
Контрастна фотография на незнайното вещество, пратена от Юту-2 Според учените, това вещество има естеството на стъкло. Те считат, че то въобще не е странно или даже извънредно, а просто луният роувър до момента не е „ засичал “ подобен феномен. Гелът най-вероятно е зародил, заради високите температури по време на рухването на огромен астероид.Според Клайв Нийл, от Университета на Нотр Дам (University of Notre Dame du Lac), Съединени американски щати, който е откривател на Луната, през 1972 година, астронавтите от задачата Аполо 17 също са се натъкнали на сходна стъклена лъскава материя. Те са взели проби от това вещество и почвата, като са обозначени с Проба 70019.


 Проба 70019
Проба 70019 Според известия в медиите, в бъдеще, китайският лунен роувър ще продължи да учи своята находка и да се пробва да направи още фотоси.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР