Китайските производители започнаха да правят смартфони, способни да се конкурират

...
Китайските производители започнаха да правят смартфони, способни да се конкурират
Коментари Харесай

Doogee Mix 3 може да накара притежателите на iPhone X и Galaxy S9 да се позамислят

Китайските производители започнаха да вършат смарт телефони, способни да се конкурират и с най-хубавите международни марки. Днес известният Евън Блас, както постоянно разполагащ с вътрешна информация, сподели фотоси на бъдещия смарт телефон и за пръв път го виждаме да се учудва на особеностите на новия телефон.
Обикновено, китайските компании се придържат към класическия дизайн и не бързат да се нахвърлят върху другите нововъведения, до момента в който те не стартират да се употребяват от известните марки като Samsung, Apple и LG. Но новият Doogee Mix 3 е изключение от това предписание и може да накара притежателите на iPhone X и Galaxy S9 да се позамислят.



Според оповестената фотография, Doogee Mix 3 ще има съвсем безрамков екран, заемащ над 95% от предния панел на устройството. Вижда се, че е налична единствено една камера, която може да се употребява както като съществена, по този начин и като предна за автопортрети. По този метод фотосите на личното лице се чака да бъдат с необикновено висока подробност, каквато надали могат да предложат и най-хубавите телефони на пазара.

Известно е още, че новият Doogee Mix 3 ще има както USB Type-C порт, по този начин и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо. Doogee е прочут с евтината си и качествена продукция и този път наподобява приготвя нещо в действителност забавно и налично.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР