Китайските лидери организираха триумфална церемония, за да отпразнуват победата на

...
Китайските лидери организираха триумфална церемония, за да отпразнуват победата на
Коментари Харесай

С церемония Китай празнува победата над COVID-19

Китайските водачи проведоха триумфална гала, с цел да отпразнуват успеха на страната си над ковид , оповестява БГНЕС. В същото време броят на починалите в международен мащаб е близо 900 000. Оптимистичното въодушевление в Пекин идва при възходящи опасения за възраждането на вируса в цяла Европа. Франция стяга рестриктивните мерки, а новите инфектирани във Англия също нарастват.
Директорът на „ Тур дьо Франс ” Кристиан Прудом е дал позитивна проба за, което принуди френския министър-председател Жан Кастекс да се подложи на тест. Това оповестиха представители на властта, откакто двамата са се возили в един и същи автомобил. Вирусът в Китай към този момент е съвсем липсващ, с помощта на въведените ограничаващи ограничения. Сега ръководещите популяризират нацията като водеща в „ историята на триумфа против ковид ”.  Президентът Си Цзинпин съобщи, че Китай е минал " ексклузивен и исторически тест " по време на обилната гала по награждаването на медицински експерти.
 32 умряли от ковид за денонощие във Англия 32 умряли от ковид за денонощие във Англия
2 460 са новите случая на заразявани с ковид във Англия през последните 24 часа. Има и нови 32 смъртни случая на хора, ко...
Пекин популяризира и напредъка във връзка с имунизациите си като знак на световно водачество и стабилно развиване на страната. Китай показа своите ваксини за първи път на панаир в столицата си тази седмица, а управляващите се надяват да бъдат утвърдени за приложимост до края на годината. Ваксините са измежду дребното, които са влезнали в тествания на фаза 3 - нормално последната стъпка преди утвърждението на регулаторите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР