Китайски велосипедист, който си беше поставил за цел да прекоси

...
Китайски велосипедист, който си беше поставил за цел да прекоси
Коментари Харесай

Велосипедист оцеля 7 дни в Тибет, обкръжен от глутница вълци

Китайски велосипедист, който си беше сложил за цел да прекоси независимо високопланинско тибетско плато, затънал наоколо до глутница вълци и оживял 7 дни, хранейки с трева, оповестява в. " Саут Чайна морнинг пост ".

Фън Хао от китайски град Ханчжоу и неговата избраница Лин Си, в компанията на приятеля им Ли Чжинсън, решили да прекосят високпланинското плато Чантган в Тибетския самостоятелен регион на Китай. Приключенците възнамерявали да преминат през платото от запад на изток и да се доберат до провинция Цинхай. На десетия ден обаче, Фън Хао оповестил, че ще продължи пътешествието си самичък и взел провизиите на останалите колоездачи.

След няколко дни разтревожените приятели на Фън почнали да го търсят, съобщили и в полицията. Спасители дълго издирвали изчезналия велосипедист, най-сетне го разкрили в зарязан камион край езерото Уланула. Той бил в окаяно положение, само че въпреки всичко жив. Фън разказал, че колелото му заседнало в калта, провизиите му свършили и бил обграден от глутница вълци. През цялото време се хранел с трева и корени.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР