Китайски инженери са разработили двигател с постоянни магнити за влакове,

...
Китайски инженери са разработили двигател с постоянни магнити за влакове,
Коментари Харесай

Китай представи двигател с постоянни магнити за влакове, който ще им позволи да се движат с 400 км/ч

Китайски инженери са създали мотор с непрекъснати магнити за влакове, който разрешава да развиват скорост до 400 км/ч., оповестиха от компанията CRRC Zhuzhou Electric Co., Ltd. Двигателят TQ-800 употребява изцяло затворена и ориентирана конструкция за изстудяване и може да се похвали с висока компактност на мощността, отлична адаптивност при ниски температури и ниски разноски за поддръжка, предава Радио " Китай ".

Успешното създаване на мотора разрушава на процедура монопола на непознатите технологии в тази сфера и основава солидна база за модернизиране на железопътните технологии в Китай, се споделя в известието на CRRC Zhuzhou Electric Co., Ltd. В момента оптималната скорост, с която се движат китайските влакове-стрела от последно потомство „ Фусин ", е 350 км/ч.

В същото време, друга компания под шапката на шапката на железопътната корпорация CRRC – CRRC Zhuzhou Locomotive Co., Ltd. показа основни съставни елементи на новите влакове вид „ Маглев ", които би трябвало да развиват до 600 км/ч. По-рано, през месец май, от индустриалната линия на компанията в Циндао излезе първият първообраз на тези влакове. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР