Китайската тенисистка Шуай Пън се е срещнала с президента на

...
Китайската тенисистка Шуай Пън се е срещнала с президента на
Коментари Харесай

Шуай Пън се срещнала с Томас Бах в Пекин

Китайската тенисистка Шуай Пън се е срещнала с президента на Международния олимпийски комитет (МОК) Томас Бах по време на Олимпийските игри в Пекин, заяви в днешния си брой френският състезателен всекидневник " Екип ".

“По време на вечеря, която се състоя в събота, имахме дълъг и прелестен диалог ", сподели някогашната №1 в света на двойки, която разгласи своето отдръпване от огромния тенис след абсурда, избухнал към нея предходната година.

През ноември породиха опасения за сигурността трикратната участничка на олимпиади Пън, когато тенисистката упрекна в обществените мрежи китайския вицепремиер Чжан Гаоли, че в предишното е направил против нея полово посягане.

Шуай Пън отхвърли в миналото да е отправяла обвинявания за полово посягане и добави, че сама е изтрила своя пост в обществените мрежи през ноември, в който наподобява, че изрича сходно изказване.

В изявлението за френския състезателен всекидневник " Екип ", обещано в хотел в китайската столица, Пън сподели: " Никога не съм казвала, че някой по някакъв метод ми е посягал полово. Случилото се е огромно неразбирателство ".

Пън добави, че ще участва на няколко надпревари от програмата на Зимната олимпиада в Пекин и счита да пътува в Европа след края на пандемията, с цел да посети централата на Международния олимпийски комитет (МОК) в Лозана.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР