Китайската общност в България прави собствени опити да минимизира рисковете

...
Китайската общност в България прави собствени опити да минимизира рисковете
Коментари Харесай

​Китайската общност в България с мерки срещу разпространение на коронавируса

Китайската общественост в България прави лични опити да минимизира рисковете от разпространяването на ковид в страната ни. Те провеждат транспорт за идващите на Летище София им сънародници, като се грижат за тяхното превозване до домовете им, с цел да не будят терзание.

Бейджен Дженг: Главният уредник на тази самодейност е господин Ванг, ръководител на Българо-китайската комерсиална камара. Идеята ни е, заради фактът, че корона вирусът сега е такава тематика, желаеме да минимизираме рисковете да се придвижи в България той. Ние посрещаме всички сънародници на летището със специфичен бус, по-късно тези хора остават изолирани от останалия свят, тъй че няма заплаха.
Това го вършат още от 27 януари, сподели тя.

Те пазарят преди или откакто дойдат сънародниците им. Оставят храната пред вратата и си потеглят.
 Д-р Ангел Кунчев: Пикът на грипа отмина, ще има болести още 2-3 седмици Д-р Ангел Кунчев: Пикът на грипа отмина, ще има болести още 2-3 седмици
Минахме пиковия интервал на грипа, само че още 2-3 седмици ще има болести. Има 7-8 области, които официално излязоха от грипната зараза. Все още обаче в...

Има хора, които са в суматоха, добави тя.

" Днес гледах цифрите, че инфектираните са стигнали 27 000, само че бих отбелязала, че на фона на население от 1 милиарда и 300 млн. това в действителност не е фрапираща цифра, която е за терзание ", сподели Бейджен Дженг.

Цялото изявление вижте във видеото.
Още по тематиката Китайският ковид
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР