Китайската марка DJI се асоциира най-вече с дронове, стабилизатори и

...
Китайската марка DJI се асоциира най-вече с дронове, стабилизатори и
Коментари Харесай

Смелото решение от DJI

Китайската марка DJI се асоциира най-много с дронове, стабилизатори и дребни камери, само че тази седмица компанията показа артикул, който не влиза в нито една от тези три категории.
 DJI Action 2 и всичко, което предлага новата екшън камера
Новият DJI Action 2 побира 4К при 120FPS в дребен корпус

Сериозни усъвършенствания в дизайна и качеството

Той се споделя DJI Mic и съставлява комплект от два безжични микрофона, предавател и кутийка за предпазване и зареждане, които можем елементарно да вземем на всички места с нас и да запишем висококачествено аудио.

Двата микрофона се прикрепят с щипка или магнит и могат да улавят тон на до 250 метра, а батерията на всеки от съставените елементи устоя до 5.5 часа, които могат да бъдат удължени до 15 часа със заряда от кутийката.
 Снимка 569444

Предавателят може да се прикрепи към камера, само че също и към смарт телефон посредством USB-C или Lightning преходник, а има и 3.5-милиметров жак за слушалки или различен микрофон.
 Снимка 569442

Микрофоните печелят от опция за елиминиране на странични шумове и точно контролиране на сензитивността, като в комплекта е включен и предпазител против вятър.
 Снимка 569441

Всеки микрофон тежи 30 грама и е с вградена памет от 8GB, което е задоволително за към 14 часа запис, а получените файлове са с 48 000Hz и се записват в WAV формат.
 DJI Matrice 30, 30T и на какво са способни новите дронове
На какво е кадърен новият DJI Matrice 30

Лети при дъжд и -20 градуса

Цената на комплекта е 329 $ и може да бъде деклариран от уеб страницата на DJI.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР