Китайската компания Huawei скоро ще представи новия си флагмански смартфон

...
Китайската компания Huawei скоро ще представи новия си флагмански смартфон
Коментари Харесай

Huawei вече не се нуждае от високотехнологичните американски чипове: Huawei Mate 60 с китайски 5G модем се очаква още през септември

Китайската компания Huawei скоро ще показа новия си флагмански смарт телефон Huawei Mate 60 с поддръжка на 5G, съгласно оповестената неотдавна информация на китайското издание Mydrivers.

Изданието е получило данни, съгласно които Huawei Mate 60 с поддръжката на 5G ще бъде публично ще излезе на пазара в края на месец септември. Смартфонът ще бъде оборудван със системата върху чипа Snapdragon 8 Gen 2 с интегриран 4G модем, защото заради наложените наказания Huawei не е оторизирана да закупува каквито и да било 5G чипове. Но Huawei е съумял да създаде да създаде нужното количество 5G модеми и ще ги употребява в своя нов мобилен телефон.

Според тази информация, новият смарт телефон Huawei Mate 60 ще бъде оборудван с 6,78-инчов закривен екран с стилен разрез за предната камера. Главният датчик на главната камера ще бъде 1-инчовият Sony IMX989 с резолюция 50 МР. Захранването ще се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 5100 mAh с поддръжката на бързи 88 W жично и 55 W безжично зареждане.

Разбира се, новото мобилно устройство на китайския софтуерен колос ще работи под ръководството на фирмената мобилна операционна система HarmonyOS 4.0.

Според тези предварителни данни смарт телефон Huawei Mate 60 според от конфигурацията ще коства от 1050 до 1400 щатски $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР