Китайската компания BYD се опитва да навлече бързо и сериозно

...
Китайската компания BYD се опитва да навлече бързо и сериозно
Коментари Харесай

BYD Seal успя да премине „лосовия тест“ със 133км/ч

Китайската компания BYD се пробва да навлече бързо и съществено в света на електрическите автомобили и доказателството за това е електрическият модел Seal. Колата е пряк съперник на Tesla Model 3, а от компанията не стопират да демонстрират преимуществата ѝ. В последното си рекламно видео BYDпредставя държанието на лифтбека по време на по този начин наречения „ лосов тест “, който колата минава с лекост.
`BYD

От BYD споделят, че Seal се оправя сполучливо със задачата с оптималната скорост от 133 километра в час. Ако това се удостовери от самостоятелни проби или в наличието на специалисти, то китайската компания ще сложи нов връх. Към момента купата се държи от Citroen Xantia Activa V6, която минава теста с 85км/ч.

Компанията производител значително дължи триумфа си на нова технология наречена CTB. Вместо клетките да бъдат сложени в разнообразни батерийни модули или непосредствено в батерията, BYD ги вгражда в структурата на колата, като с изключение на непоклатимост, това покачва здравината и понижава тежестта на цялата структура.

Quick, nimble, lithe. Become the ruler of the roads.
— BYD Global (@BYDGlobal)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР