Китай започна да отваря отново границите си от неделя и

...
Китай започна да отваря отново границите си от неделя и
Коментари Харесай

Китай отваря отново границите, слага край на COVID карантините


Китай стартира да отваря още веднъж границите си от неделя и постави завършек на условията за дълга карантина за пасажерите, с което се поставя завършек на политика на страната за " нулев Коронавирус ", заяви Fox News.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 1060
Припомняме, че повторното отваряне на сухопътните, морските и въздушните преходи идва, до момента в който зараза раздира Китай, което принуди редица страни по света да наложат нови ограничавания върху пътуването на китайски жители през последните седмици.

Съединени американски щати, Южна Корея, Япония, Австралия, Италия, Канада и други изискват от китайските пасажери да имат негативен тест за COVID-19, преди да изоставен страната. Тези нови ограничавания провокираха остри укори от страна на китайски чиновници.

Пътуващите сред Хонконг и континентален Китай към момента би трябвало да имат негативен тест за COVID-19, което е доста по-леко ограничаване от отнемащите време и скъпи карантинни интервали, които се изискваха преди.

" Целта е да се върнем допустимо най-бързо към естествения живот преди епидемията ", сподели основният изпълнителен шеф на Хонконг Джон Лий пред кореспонденти на брифинг в неделя сутринта. " Искаме да възстановим съдействието сред двете страни.

Международни здравни чиновници натискат страната за повече бистрота по отношение на мащаба на епидемията, която претърпява.

Майк Райън, шеф за незабавни случаи на Световната здравна организация (СЗО), сподели тази седмица, че данните, които Китай е разгласил, не показват същинското влияние на заболяването, в това число при приемане в интензивни отделения, смъртни случаи и хоспитализации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР