Китай разреши да бъдат разкрити избирателни секции за изборите на

...
Китай разреши да бъдат разкрити избирателни секции за изборите на
Коментари Харесай

Българите в Китай могат да гласуват само в мисиите ни в Пекин и в Шанхай

Китай позволи да бъдат разкрити изборни секции за изборите на 4 април 2021 година в посолството ни и в генералното консулство в Шанхай , оповестиха от Министерство на външните работи.

С дипломатическа нота от министерството на външните работи на Китай ни уведомиха, че са съгласни на територията на посолството в Пекин и на генералното консулство в Шанхай да бъдат разкрити изборни секции за гласоподаване за парламентарните изборите на 4 април 2021 година

Китайската страна осведоми още, че на територията на страната не се разрешава откриване на изборни секции отвън посолството и генералното консулство .
 Ковачева настоя за ясни старания за гласуването в чужбина
Ковачева настоя за ясни старания за гласуването в чужбина

Видеонаблюдението при преброяване на бюлетините не е спънка за изборите

Според условията на съответния град посолството и генералното консулство в допълнение ще съгласуват с управляващите и ще вземат всички нужни противоепидемични ограничения против разпространяването на ковид в деня на гласуването .

От Външно поучават българите в Китай да наблюдават формалните български уеб сайтове на Министерството на външните работи, в рубриката " Избори ", на посолството в Пекин. Информация може да бъде оповестена и на страницата на генералното консулство в Шанхай и на уеб страницата на ЦИК, където може да бъде открита настояща информация за провеждането на изборите отвън страната.

По-рано,,,,,, и се съгласиха нашите сънародници там да гласоподават в посолството ни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР