Китай отхвърли предложението на Съединените щати да проведе среща на

...
Китай отхвърли предложението на Съединените щати да проведе среща на
Коментари Харесай

Китай пак отказа среща на военния министър с американския му колега

Китай отхвърли предлагането на Съединените щати да организира среща на министрите на защитата на двете страни в коридорите на форума за сигурност ( " Диалог Шангри-Ла " ) в Сингапур на 2-4 юни, заяви The Wall Street Journal.

„ КНР ненадейно осведоми Съединените щати, че отхвърля предлагането на министъра на защитата Остин при започване на май към китайския министър на защитата Ли Шанфу да се срещнат в Сингапур тази седмица “, се споделя в изказване на Пентагона, представено от изданието. В информацият се споделя, че кабинетът на министъра на защитата на Съединени американски щати дефинира отхвърли като " обезпокоително отвращение " да взе участие във военни контакти.

По-рано през май Financial Times писа за отхвърли на Китай от американското предложение.  Китай сподели на Съединени американски щати, че вероятността министрите на защитата на двете страни да се срещнат на конгрес по сигурността в Сингапур е дребна заради разногласието за глобите, последният препъни камък пред разговора на високо равнище сред двете сили.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР