Китай отбеляза настъпването на Лунната Нова година, която ще премине

...
Китай отбеляза настъпването на Лунната Нова година, която ще премине
Коментари Харесай

В Китай честват настъпването на годината на металния плъх

Китай означи настъпването на Лунната Нова година, която ще премине под знака на металния плъх. Според китайския хороскоп, на 25 януари настава годината на Белия железен плъх – животното, което ще промени много ориси. Тържествата се случват макар комплицираната обстановка с ковид.
Част от обилната телевизионна стратегия в Китай бе и мини-рецитал, в който водещите изчетоха стихове, отдадени на лекарите и медицинските служащи, които се борят с новия тип пневмония. Представлението беше в няколко елементи, като доста от тях засегнаха значими за китайското общество проблеми като битката с бедността.

Докато западните цивилизации не тачат Мишката като животно, в източните тя е едно от 12-те небесни създания, а с нея стартира всеки 12-годишен цикъл.

Реализъм, трезво мислене, ловкост, поредност и адаптивност са присъщи на Белия железен плъх. Освен това той е надарен, проникновен и влюбчив. Благодарение на тези си качества той реализира триумф там, където другите се провалят. Той не толерира високомерността и обича да прави всичко без да подвига доста звук.

Настъпването на годината на плъха беше маркирано в разнообразни елементи на света - Дубай, Мексико, Куба, най-вече със светлинни съоръжения, оповестява Българска национална телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР