Китай обяви планове за изграждане и модернизиране на 64 000

...
Китай обяви планове за изграждане и модернизиране на 64 000
Коментари Харесай

Китай обещава революция на тоалетните

Китай разгласи проекти за създаване и модернизиране на 64 000 публични тоалетни от 2018 до 2020 година като част от своята "революция на тоалетните " за стимулиране на туризма и увеличение на приноса на този бранш за икономическия напредък, съобщи Reuters.

Пекин желае да развива и уголемява бранша на услугите, с цел да излезе от системата на стопански напредък, подхранван от увеличение на задълженията и вложенията, като в това време да компенсира продължаващото едва международно търсене на китайски артикули за експорт.

Три години "революция на тоалетните " са довели до обилни достижения, показва Китайската национална туристическа организация, откакто вероятностите за бързо развиващия се бранш бяха помрачени от голям брой недоволства за хигиената в тоалетните в китайските туристически обекти.

От 2015 година Китай е вложил 1,04 милиарда юана в построяването и ремонта на 68 000 тоалетни, надхвърляйки заложената тригодишна цел от 57 000 тоалетни, отбелязва организация XINHUA.

Според новата самодейност се възнамерява да бъдат построени 47 000 нови тоалетни, а 17 000 към този момент съществуващи да бъдат осъвременени през идващите три години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР