Китай го очаква съдбата на Съветския съюз, ако не се

...
Китай го очаква съдбата на Съветския съюз, ако не се
Коментари Харесай

Помпео с предупреждение към Китай - Пекин да си спомни за СССР

Китай го чака ориста на Съветския съюз, в случай че не се откаже от властническия си режим. Това предизвести държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео в радиопредаването на Стийв Грубър, съобщи БГНЕС.
Помпео удостовери, че счита Китай за най-опасния съперник на Съединени американски щати и Запада като цяло. Той се съгласи, че Китай се съревновава със Запада в технологическата, военната, комерсиалната и финансови сфери.
" В края на краищата в Комунистическата партия на Китай ще би трябвало да вземат решение дали в действителност желаят да станат част от цивилизованата общественост на нациите, които си взаимодействат поради по-доброто бъдеще на народите в света, или ще се занимават с това, с което се занимават в този момент. Всички знаем историята на Съветския съюз. Искат ли те (китайците) да се държат по метод, който дава отговор на държанието на властническите режими? Ако те желаят това, то... ние ще постъпим вярно, засилвайки своите въоръжени сили, и ще постъпваме вярно в дипломатически проект ”, увери Помпео.
Той се сподели също, че Съединени американски щати да продължат опитите " за определяне на търговски връзки " с Китай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР