Китай е готов да предостави необходимата информация в съответствие с

...
Китай е готов да предостави необходимата информация в съответствие с
Коментари Харесай

Китай готов да съдейства в разследването на аварията на Balticconnector

Китай е подготвен да даде нужната информация в сходство с интернационалното право във връзка с следствие на щета на газопровод в Балтийско море, заяви външното министерство в сряда на постоянен брифинг за пресата.

Смята се, че вредите по-рано този месец са породени от транспортен съд,, само че е прекомерно рано да се каже дали това е случай или тенденциозен акт, сподели финландската полиция във вторник.

Финландската полиция заяви във вторник, че е извадила огромна котва от морското дъно покрай мястото , където бяха, и проверява дали тя принадлежи на китайския контейнеровоз NewNew Polar Bear , предава Ройтерс.

Полицията по-рано сподели, че повредата на подводния газопровод Balticconnector и два телекомуникационни кабела в Балтийско море е породена от външна механична мощ и

Финландското национално бюро за следствие (NBI) в петък сподели, че са, който е пътувал над тръбопровода и кабелите по време на повредата.

Във вторник NBI съобщи, че е открило, че на NewNew Polar Bear в действителност липсва една от предните котви и съобщи , че несполучливо са се пробвали да се свържат с кораба, с цел да попитат дали това е същата котва, извадена във Финския залив.
 Китай протяга ръка към Съединени американски щати пред световните провокации
Китай протяга ръка към Съединени американски щати пред световните провокации

Дали двете страни ще открият " верния " метод за съгласие, е решаващо за света, счита Си Дзинпин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР