Китаристът бе изгонен от зрителите на ВИП Брадър снощи заради

...
Китаристът бе изгонен от зрителите на ВИП Брадър снощи заради
Коментари Харесай

Вижте тайната на Дани Милев и защо го изгониха от Вип Брадър!

Китаристът бе изпъден от феновете на ВИП Брадър нощес поради цялостната му безличност и угодничество.

През целия си престой той не се скара с никого, не зае ничия страна, криеше се като мишок в дупката си и не изрази ясна позиция по нито един въпрос. Другото име на шоуто е „Хляб и зрелища“, а музикантът не обезпечи нито едно представление, с изключение на като се опита да прескочи военното заграждение по време на задачата, не съумя и употребява женската стълбичка. Така несъзнателно застана в центъра на събитията, само че като шмекер и хитрец.

Той се прилепи към началник Петров и се опита да грее с неговата светлина. Не го упрекна за нито един скандал, не отбрани дамите, попаднали под обстрела му, носеше му водичка, успокояваше го и единствено тогава феновете виждаха, че съществува. Защитничката му Мариана Попова се опита да го оправдае, че е подобен по темперамент, неконфликтен, ненатрапващ се, само че Евгени Минчев я прекъсна и сподели – изясни, че страхливец и шушумига и ще те разберем.   Накрая самата Мариана съобщи, че ще е по-добре за Дани да излезе.

Всъщност феновете го изгониха, тъй като той не сподели грам самодейност и страсти, не сподели персонална позиция и се сля с мебелите. Кротко си хапваше, добродушно си спеше,  не се набиваше в очи и вървеше по перваза. Това беше тактиката му да оцелее до края.

Зрителите обаче не обичат неконфликнти скатавачи, тъй като въплъщават инертността и кръшкането от проблемите на целия народ. Те обичат борците, обичат хората, които пазят позициите си, даже когато не са прави. Не почитат глухонемите на екрана и присъстващите в името на хонорара.

Да. Дани Милев е добър музикант и добър човек.

Но няма място с шоу за битка на характери. Защото не сподели подобен.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР