Киш с хрупкава коричка, с лек и деликатен вкус на

...
Киш с хрупкава коричка, с лек и деликатен вкус на
Коментари Харесай

Чарлз III избра френски специалитет за официално ястие на тържествата за коронацията му


" Киш с хрупкава коричка, с лек и внимателен усет на спанак, бакла и свеж естрагон. Яде се топъл или леден със зелена салата и варени пресни картофи - съвършен за огромния обяд във връзка коронацията ", се споделя в известието в формалния профил на кралското семейство в Twitter.

 



 

Бившият основен готвач на Бъкингамския замък Дарън Макгрейди, който е приготвял ястия за кралица Елизабет II в продължение на 15 години, сподели пред Скай нюз, че не е сюрпризиран от избора на Чарлз III, защото актуалният монарх " обича всичко с яйца и сирене ". Макгрейди неведнъж е приготвял киш за Чарлз. Коронацията ще се състои на 6 май в Уестминистърското абатство в наличието на към 2000 особено поканени посетители.

На идващия ден в Уиндзорския палат ще има концерт, в който пред 20 000 фенове ще пеят международни музикални звезди, измежду които Кейти Пери, Лайнъл Ричи, италианският оперен артист Андреа Бочели и други. Вечерта пък са проведени многочислени атракции, светлинни и лазерни шоута.

За 7 май е очакван и така наречен огромен обяд – жителите на кралството ще бъдат поканени да се съберат и да отбележат тържественото събитие, като провеждат празник за родственици, сътрудници или съседи вкъщи, в градината или на улицата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР