Лекар от Флорида остави пай в хладилника на кабинета си за една нощ. Вече е криминален случай

...
Киропрактикът от Югозападна Флорида Кент Месър очакваше с нетърпение да
Коментари Харесай

Киропрактикът от Югозападна Флорида Кент Месър очакваше с нетърпение да се зарови в домашен кокосов пай във вторник сутринта, когато отиде на работа в Suncoast Injury Centers във Форт Майерс.

Но когато докторът потърси лакомството, което беше оставил през нощта в хладилника, го нямаше — както и куп ценни консумативи.

Тогава той осъзна, че е бил ограбен.

< p>„Имах много прости цели“, каза Месер пред местната телевизионна станция NBC-2 News, добавяйки, че контейнерът на десерта съдържа няколко трохи. „Просто исках да стигна до офиса, да си взема парчето пай, да продължа с деня си.“

Според доклад за инцидент от офиса на шерифа на окръг Лий, заместник-председателите са отговорили на бизнеса в 10: 30 ч. сутринта във връзка с кражба с взлом и голяма кражба, която вече се е случила.

Messer съобщи, че едно чекмедже е оставено отворено, както и вратата на шкафа, и скоро забелязал, че предмети, които са били „нормално организирани, са оставени в безпорядък. ”

След като погледна в хладилника и видя пая, направен от съпругата му и оценен на 5 долара, да е изяден, той осъзна, че офисът е бил краден, според доклада.

< p>Също така липсваше транспортна кутия с метални панти на стойност 125 долара, пълна с куп медицинско оборудване на стойност 1500 долара.

Точката на влизане вероятно е била вратата на аварийния изход в една от стаите за лечение, каза докладът, в който се отбелязва, че външната част на сградата до вратата показва „пресни следи от пробождане“.

Ако бъде открит, ще бъде обвинен в кражба с взлом на необитаемо жилище, престъпление от втора степен .

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР