Кирил Русинов започна с победа в категория до 63,5 килограма

...
Кирил Русинов започна с победа в категория до 63,5 килограма
Коментари Харесай

Кирил Русинов започна с победа на купа Странджа

Кирил Русинов стартира с победа в категория до 63,5 кг при мъжете на боксовия шампионат за купа " Странджа ".

В първия мач от следобедната сесия Русинов надигра с 3:2 (29:28, 30:27, 28:29, 29:28, 27:30) съдийски гласа ирландеца Дийн Кланси. Двубоят бе изцяло равносилен, като в първия рунд съдиите дадоха преимущество на българина, а в третия - на ирландеца. Така решаващи се оказаха вторите три минути на мача, в които Русинов завоюва доверието на съдийския уред с 3:2 гласа.

На осминафиналите Русинов ще играе с австралиеца Макс МакКлери, който се наложи с цялостно съдийско единогласие над румънеца Марин Раду.

За страдание другият български представител в тази категория отпадна. Красимир Русинов отстъпи с 1:4 (27:30, 28:29, 29:28, 28:29, 28:29) съдийски гласа на алжиреца Джугурта Аит Бека. Русинов започва мощно срещата и завоюва първия рунд. След това обаче по-високият алжирец наложи темпото си на игра и с придвижване на срещата ставаше все по-агресивен, което му донесе и крайния триумф.

Във вечерната сесия, която стартира в 18:00 часа, на кръга ще се качат още няколко българи. В категория до 54 кг Ясен Радев ще се бие с австралиеца Емануел Шемеза. При 67-килограмовите Росен Марков ще боксира с индиеца Акаш, до момента в който Пламен Янков ще има за противник Темирхан Тезек от Казахстан. 
 7 българи на кръга на 7 българи на кръга на " Странджа " през днешния ден
При 80-килограмовите Николай Дишков среща арменеца Хамбардзум Хакобян, до момента в който в категория до 86 кг Кристиан Димитров ще се изправи против Шохджахон Абдулаев от Узбекистан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР