Кирил Петков вече не е под карантира. Премиерът, който сериозно

...
Кирил Петков вече не е под карантира. Премиерът, който сериозно
Коментари Харесай

Кирил Петков излезе от карантина - страх от нови протести го накара да се срещне първо с Възраждане

Кирил Петков към този момент не е под карантира. Премиерът, който съществено беше изплашен от многохилядния митинг против властта в сряда пред Народното събрание, през днешния ден организира среща с уредниците на националното неодобрение - партия " Възраждане ".

За да е излязъл от карантина, Петкон най-вероятно през днешния ден си е направил PCR тест, който е бил негативен. Това съгласно новите разпореждания, които в понеделник в незабавен порядък здравният министър проф. Асена Сербезова вкара, го освобождава от карантина.

В министерския съвет в късния петъчен следобяд, с Петков се срещнаха заместник-председателите на партията Цончо Ганев и Петър Петров, както и доцент Атанас Мангъров, който е здравен специалист на групировката.
свързани новини4395преди 10 часа75632на 13.01.2022
От " Възраждане " са поискали незабавното отпадане на зеления документ. Искането им е останало без резултат. От партията обаче са безапелационни, че в случай че държавното управление не прояви здрав разсъдък, митингите ще продължат.

Все отново срещата им е дала някакъв от малко малко задоволитен за тях резултат. Предстои да бъде образувана работна група от учени на противоположни отзиви за ограничаващите ограничения у нас.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР