Кирил Петков се счупи да пише SMS-и на един от

...
Кирил Петков се счупи да пише SMS-и на един от
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Не знам за какво протестират хората

" Кирил Петков се счупи да написа SMS-и на един от нашите депутати ". Това съобщи Тошко Йорданов пред публицисти в Народно събрание. По думите му това се случвало по време на дебата за отстраняването на Минчев, съобщи.

" Петков и негови хора не престават да тормозят наши депутати да изоставен групата ", сподели още Йорданов. 

„ Тормозят депутати, плашат ги, вървят като мутри, сядат до наши депутати, пуфтят им, питат ги какво вършат там, гонят ги ”, съобщи Йорданов. „ Радостин Василев – чухте записа, в който споделя: „ Ще дойдат едни хора, да ти попълнят молбата за овакантяване ”. Ако Радостин Василев няма сделка да остане министър , той просто щеше да влезе в Народното събрание и Христина да излезе . За да я кара да се разкара, просто желае да вкара някой различен от листата на нейно място ”, съобщи Йорданов.  

„ Ако имаше естествен политически развой, в случай че тези от Политическа партия бяха мъже, щяха да влязат, да си подадат оставките и да стартира нов кръг на договаряния. НЕ беше изключено четирите партии още веднъж да създадем държавно управление ”, разяснява Йорданов. 

 „ Не знам защо стачкуват хората. Ние по този начин или другояче сме подали оставка от обединението. Има страсти, евентуално желаят тази коалиция да продължи. Аз мисля пък, че е нездравословно. Това, което се случи извън, ще разочарова едни и активизира други ”, каза Тодоров.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР