Кирил Петков сам се предложил за министър в кабинета на

...
Кирил Петков сам се предложил за министър в кабинета на
Коментари Харесай

Разкритие! Кирил Петков сам се предложил за министър на Слави

Кирил Петков самичък се предложил за министър в кабинета на „ ИТН ”. Разкритието направи персонално водачът на партията Слави Трифонов в петъчното си изявление пред водещия на „ Панорама ” Бойко Василев.  

Кирил Петков самичък отишъл при хората на Трифонов и споделил, че желае да е министър още веднъж.

„ Не пристигнаха при мен, а при един от моите сътрудници. Веднага ми сподели и аз утвърдих. След това пристигна Кирил Петков, тъй като го поканих да приказваме, споделих му, че би трябвало да е част от идващото държавно управление, тъй като се оправя добре и той сподели, че Асен Василев би трябвало да е министър на финансите. Казах му, че това е значима служба и ние ще определим. Предложих му да е министър по европейските въпроси. Той сподели, че би трябвало продължи да се бори и му споделих, че организацията в ДАНС, която се бори с мръсните пари, ще е под негово послушание. Петков обаче стартира да има доста ултимативно държание - стартира да споделя " или - или ". Те са част от изчегъртването на ГЕРБ. След това започнаха да вършат изказвания и всичко в общественото пространство се обърна ", описа Трифонов. И добави: „ Така взехме решение, че няма да се получи “.

Слави Трифонов не вижда проблем в това да харесва президента Румен Радев и да подлага на критика министрите му.

„ Причината да не подкрепим Българска социалистическа партия е, че имаме доста разлики. Тя е лява партия от статуквото, не ни поддържаха, Нинова и нейният Висш съвет съобщи, че няма да ни поддържа. То е като в любовта. И ти подкрепяш, и тебе те поддържат “, изясни още водачът на Има Такъв Народ и акцентира, че по този начин или другояче Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия нямат болшинство в Народното събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР