Кирил Петков с малко над 8 000 лева може да

...
Кирил Петков с малко над 8 000 лева може да
Коментари Харесай

Манолова: Петков даде фалшива сметка за оръжейните дарения за Украйна!

" Кирил Петков с малко над 8 000 лв. може да купи 9 снаряда. Ако ги преведе по подправената сметка, която бе посочил, може и да не стигнат до Украйна. Тя в следствие се промени. Очаквам скоро да ни призове да събираме капачки за оръжие или да пращаме DMS РАКЕТА.

Това разяснява Мая Манолова във връзка акцията на Кирил Петков, в която той прикани с персонални средства да се подкрепя Украйна с муниции.

" Петков има кабинет, държавно управление и хазна, която ние пълним. Кой да си подари заплатата? Онези, които не са получили заплати от предходната година ли? Истина или неистина е, че българско оръжие стига до Украйна? Истина или неистина е изказванието на неговия министър, че оръжия не стигат до Украйна? Питам аз, за какво въпросната комисия, която взима такива решения не е обществена? Защо я крият? Слага подписи. Призовавам Петков да каже истината. Доставката на оръжия се случва зад тила на Народното събрание и народа ", сподели още тя.

" Ние сме срещу износа на оръжия и сме срещу още повече да се нарушава Конституцията. Той има болшинство, да вкара предлагането и Народно събрание да вземе решение ", съобщи изрично.

" На 400 км. от нас има спор. Много е забавно за какво опозицията в лицето на ГЕРБ се сети в този момент. Защо ги задава тези въпроси от манастир,а не от Народно събрание. Призовавам народните представители да си прекратят първокласната почивка и да отидат в Народното събрание, да изяснят тази обстановка. New York Times оповестиха, че България е четвърта в доставката на оръжия. Всеки четвърти патрон е български. Ако Нинова не знае това, мястото й не е на министерското място. Кирил Петков няма място като министър председател. Кое не е ясно ", попита Манолова.

Тя прикани Петков да каже истина или неистина е, че на българското оръжие стига до Украйна.

" Премиерът желае бедните да си дарят 640-те лв. за оръжия в Украйна ", добави Манолова.

" Интересите на уязвимите и пенсионерите. Увеличаване на приходите, заслужено данъчно облагане и страна, която да работи за жителите. Ще има необлагаем най-малко и част от средствата няма да отиват в държавната хазна.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР