Кирил Петков посочи, че връщането на хартиената бюлетина означава, че

...
Кирил Петков посочи, че връщането на хартиената бюлетина означава, че
Коментари Харесай

Кирил Петков: ”Хартиената коалиция” ще подмени демократичният вот на всеки гражданин

Кирил Петков уточни, че връщането на хартиената бюлетина значи, че ще се извърши замяна на вота: " Днес е денят, в който отваряме още веднъж вратата за 15% невалидни бюлетини. Днес е денят, в който още веднъж отваряме всички гласове на Бургас, Варна и Пловдив взети дружно, са по-малко от невалидните бюлетини, както по време на изборите 2015 година Днес е денят, когато изкривяването на демократичния избор кара цялата система да работи корупционно. От изкривени избори, откраднат избор, откраднати налози до пари в чували, бюлетини в чували “.

 

Петков прикани всички български жители, които почитат своя глас да продължат да се борят: " Ние ще продължаваме да се борим с вас в постройката, уповавам се да ни подкрепите и отвън постройката. “

 

От своя страна Христо Иванов сподели, че е очаквал да има спор, комисия и чуване на всички причини: " Не го видяхме това, видяхме елементарно пробутване на това, което хартиената коалиция е решила. И в действителност те са решили да прокарат, което са си наумили, да скрепят своя съюз с връщането на хартиената бюлетина. Ако жителите желаят да поддържат тези от нас, които в зала ще се борят, денят е през днешния ден. “

 

Атанас Атанасов обърна внимание върху обстоятелството, че всичко се употребява в тази игра: " Използва се и Световното състезание по футбол. Разчита се от " хартиената коалиция “, че огромна част от хората повече ги интересуват футболните мачове, а не по какъв метод ще гласоподават. Аз мисля, че софиянци би трябвало да потвърдят противоположното, тъй че разчитаме на тях “.

 

Асен Василев съобщи, че преди " по-малко от 20 минути ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия сложиха хартиената бюлетина над законите, които би трябвало да се преглеждат – над закона за бюджета, над това да наложим налог върху свръх облагите на енергийните сдружения и на Лукойл. Всичко това е по-малко значимо за тези три партии от това да откраднат изборите с хартиена бюлетина. " Василев дефинира, че не са съгласни с връщането на тази " мръсната машина за правене на избори. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР