Кирил Петков обяви в кулоарите на парламента, че бюджетът е

...
Кирил Петков обяви в кулоарите на парламента, че бюджетът е
Коментари Харесай

Киро беснее в кулоарите след интервюто на Борисов: Другата седмица имаме среща с него в съда

Кирил Петков разгласи в коридорите на Народното събрание, че бюджетът е по-голям от образуването на държавно управление. Продължаваме да водим диалози с Демократична България, с цел да обединим напъните си. Пак дублирам, ние първи мандат на ГЕРБ няма да подкрепим, когато вторият мандат пристигна при нас, ще поставим съществени старания. За третия мандат не желая изобщо да приказвам, тъй като мандатоносителите на първия мандат би трябвало да си понесат отговорността.

Ние ще сме градивна съпротива, когато мандатът пристигна при нас, ще действаме малко по малко. Затова е значимо да има импортиран нов бюджет. покачване на минималната работна заплата увеличение на пенсиите. Недопустимо било този бюджет да стои до април, май

Кирил Петков сподели, че е воден от ползите на хората, съблюдава обещанията си и не приема да е сътрудник на ГЕРБ и Бойко Борисов. Трябва да се разграничат двата процеса съгласно него – по бюджета и по държавното управление.

„ Двата ни правилото е да се ръководим от ползите на хората и да си съблюдаваме обещанията. Няма по какъв начин с тези предизборни обещания ние да създадем поддръжка за държавно управление, в което ГЕРБ е участник, с първия, втория или третия мандат “, отсече той.

Петков не отговори на въпросите на ПИК за привикването на енергийния министър Росен Христов по следствието за посредничеството по покупко-продажбите с газа.

Бившият министър председател си разреши да разяснява изявлението на Бойко Борисов от тази заран по бТВ. „ Беше леко безумно. От една страна споделяше, че ще му желае оставката, от втора страна вдигаше опорките на Делян Добрев. А от трета страна идната седмица ние имаме среща с него в българския съд, където го съдим за половин милион тъкмо поради тези опорки “, приключи Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР