Кирил Петков обичал да отсяда там и да се наслаждава

...
Кирил Петков обичал да отсяда там и да се наслаждава
Коментари Харесай

Кебапчия стана зам.-областен управител в Кюстендил

Кирил Петков обичал да отсяда там и да се любува на рилската природа, а също и на кебапчетата, изпечени на скарата на Иванчов който през последните години държи къмпинга чартърен. Преди време синът на Кратунката желал напряко да купи това място, само че очевидно към този момент е завъртян от политиката и частният бизнес ще би трябвало да изчака.

 

Кирил Петков първо стартирал протежето си за началник на Промяната в Кюстендил. На изборите Кристиян Иванчов бил подложен на трето място в листата и останал надалеч под чертата, само че пък незабавно го създали парламентарен консултант по въпросите на туризма на локалния народен представител от Промяната – едва познатия Георги Стамов. Сега кебапчията от Говедарци обаче е обезщетен с по-висока управническа позиция – към този момент е зам.-губернатор, освен това споделят, че за назначението му доста се борил и упорствал самият Кирил Петков. Според слуховете Иванчев щял да е и претендентът на „ Промяната “ за кмет на Кюстендил. Тъкмо като зам.-областен щял да понатрупа опит. Запознати от града допълват, че бойни приятели на Кратунката към този момент популяризират из града Кристиян Иванчов като тайното оръжие на Българска социалистическа партия!

 

На страницата си в обществената мрежа новоизлюпеният политик е отбелязал, че е ученик на туристическа гимназия.

В уеб страницата на регионалната администрация пък е посочено, че е приключил право, само че не се прецизира къде. Доскоро Иванчов-син е бил доста надалеч от политиката. Навремето поработил малко в Агенцията по заетостта, по-късно 10-тина години бил в „ сферата на събирането на необслужвани заеми в една от водещите финансови институции в страната ”, простичко казано – в колекторска компания. След 2015 година се отдал на кебапчетата край Говедарци, които му отварят път към регионалната администрация.

 

На страницата си във фейсбук Иванчов си е отбелязал мъдра мисъл, евентуално негов персонален лозунг: „ Успехът се състои в това да вървиш от една неточност към друга, без да губиш възторг ”. Няма метод да не я е споделил и с откривателя си Кирил Петков.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР