Кирил Петков ни каза, че службите са на президента и

...
Кирил Петков ни каза, че службите са на президента и
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ПП и Кирил Петков искат да имат свой Гешев, те са малки фюрерчета

" Кирил Петков ни сподели, че службите са на президента и желае собствен проверяващ орган по време на съдружния съвет за измененията в КПКОНПИ ", това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

Политическа партия и Кирил Петков желаят личен Гешев, което е също толкоз аморално, колкото това, което направиха ГЕРБ и Движение за права и свободи. Малки фюрерчета, зяви Йорданов.

Йорданов изясни, че народен представител от Политическа партия е загатнал, че Има Такъв Народ са желали собствен човек в КПКОНПИ при разискването на закона.

" Аз и други сътрудници изразихме опасения да не превърнем новия орган КПКОНПИ като остарелия или да създадем нещо като нова прокуратура със собствен основен прокурор ", продължи той.

" Кирил Петков искаше тъкмо това - сподели шефовете на ДАНС не са мои, а са на президента и на мен ми би трябвало проверяващ орган и прокуратура ", изясни Йорданов.
" От дребни фюрерчета няма потребност. Дали са от Банкя или от Канада все са фюрерчета ", добави Йорданов.
" Корупцията е зараза и това го знаем всички. Въпросът е по какъв начин да се борим с нея и дали този закон може да се бори с нея. Отговорът е не ", добави Ива Митева.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР