Кирил Петков не е безобиден инфантил или клоун. Кирил Петков

...
Кирил Петков не е безобиден инфантил или клоун. Кирил Петков
Коментари Харесай

Киро е злобно коп*еле, продукт на татко! От „промяната“ са с комунистическа закваска, внимавайте

Кирил Петков не е безопасен инфантил или смешник. Кирил Петков е гадно, злобно коп*еле. Внимавайте с него и не го подценявайте.

Заплахата, че ще „ оправи “ Движение за права и свободи благодарение на американците, е илюстративна за морала му. Държи се като клеветник, като ония вресливи хлапета, които постоянно плашеха с класната и ядяха най-вече пердах поради мръсния си издайнически манталитет.

Обикновена „ врата “ и натегач. На финала боят му е в забрадка вързан.

От такива нищожества и комплексите им произлизат огромни беди. Вече видяхме по какъв начин съвсем самоунищожително отиде да свидетелства против Борисов, с цел да издейства арест.

Кирил Петков не е постигнал нищо самичък в живота си. Продукт е на таткото „ векереец “ и приятелите му от Държавна сигурност. Продукт е на лъжата за Харвард и фалшификацията с българското поданство. Продукт е на неработещата държавност и взломените закони.

Повечето от „ смяната “ са с комунистическа закваска, второ и трето потомство принцове от номенклатурата. Розов комсомол, който самичък построява митологията за себе си.

Киро и простаците към него са вероятни поради свещената елементарност на народа, който по този начин и не се поучи от грешките си.

От профила във фейсбук на журналиста Недялко Недялков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР