Кирил Петков е подписал декларация с невярно съдържание. Мога да

...
Кирил Петков е подписал декларация с невярно съдържание. Мога да
Коментари Харесай

Волен Сидеров скочи на обитателя на Дондуков 2 и Киро Канадеца: Радев не е социален човек, а американска агентура. Петков е извършил престъпление - мога да му посоча килията в Трето районно

Кирил Петков е подписал декларация с погрешно наличие. Мога да му посоча килията в Трето районно, в която и аз бях. Кенефа, клозета е доста кофти. Искам да прекара там едно денонощие. Той е нарушил член 311 от Наказателен кодекс.

Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия Волен Сидеров по адрес на афериста с двойно поданство Кирил Петков.

Той още веднъж напомни, че бил задържан, задето предходната година призовал хората да отидат на черква на Великден.

“Кирил Петков, той е направил закононарушение. Както споделят ченгетата, лицето е направило незаконно действие “, продължи Сидеров в студиото, където той взе участие в избирателен дебат.

Защо до момента няма обвиняване против Кирил Петков? Където седнат и станат по студиата и приказват за върховенството на закона, възмути се Сидеров.
свързани новини28306на 10.10.202153132на 03.10.2021
“Лансират един с двойно поданство, стартират неговия патрон Радев, който е знаел, че има машинация? Ако обича господин генералът Радев, приключил е школата " Максуел " в Съединени американски щати, под патронажа на Централно разузнавателно управление на САЩ... Той не е обществен човек. Той е американска агентура “, нападна Сидеров и жителя на " Дондуков " 2.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР