Кирил Петков е обещал на македонския си колега Димитър Ковачевски

...
Кирил Петков е обещал на македонския си колега Димитър Ковачевски
Коментари Харесай

Петков обещал на македонския си колега да направи всичко възможно да говори с Радев

Кирил Петков е заречен на македонския си сътрудник Димитър Ковачевски да направи всичко допустимо да приказва с Румен Радев. Петков още веднъж ще упорства за осъществяване на КСНС, с цел да се разиска всичко, което са създали. Това стана ясно от изказване пред медиите на българския министър председател след среща с македонската делегация.

„ Едновременно с това да имаме, несъмнено, и уважението на нашите съдружни сътрудници, всички да чуят мненията въз основата на това до каква степен сме стигнали. Там се надявам, че всички ще бъдат уведомили, въпреки всичко са минали 6 месеца, и в случай че би трябвало да се вземе някакво решение, институцията за това е българския парламент “, стимулира се министър-председателят.

„ Обсъдихме, че най-важното за двете държавни управления е в този миг да имаме градивен разговор, който ще продължава. Нали, да не се поддаваме на провокации от разнообразни групи, които се пробват да нагнетят напрежение. Препотвърдихме това, което сме споделили до момента “, изясни още Петков от Рим.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР