Кирил Котев е новият технически директор на Българския футболен съюз

...
Кирил Котев е новият технически директор на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

Кирил Котев наследи Гонзо на поста технически директор на БФС

Кирил Котев е новият механически шеф на Българския футболен съюз - позиция, на която той наследява новоизбрания президент на централата Георги Иванов.

Котев ще бъде директно виновен за работата на всички национални тимове, на треньорската школа към БФС, както и за развиването на детско-юношеския и женския футбол у нас.

“Благодаря на президента на Българския футболен съюз, господин Георги Иванов, за поканата да се причисля към екипа му и да заема такава виновна позиция. Всички дружно ще работим интензивно за бъдещето на българския футбол ”, съобщи някогашният бранител, който бе част от националния тим на България на Евро 2004.
Кирил Котев е роден на 18 април 1982 година в Пловдив. Като състезател е повторен първенец на България - през 2004 година с Локомотив (Пловдив) и през 2008 година с ЦСКА (София). С “червените ” печели и Купата на България през 2006 година, а през 2015-а повтаря триумфа с екипа на Черно море. След края на дейната си кариера натрупва стабилен управнически опит като Главен селекционер и Спортен шеф на ЦСКА 1948 в интервала 2018-2024 година През това време тимът влиза в елита, стига до бронзовите медали в шампионата и играе край за Купата на България.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР