Кирил Кирилов, който продуцираше последния земен спектакъл на Стефан Данаилов

...
Кирил Кирилов, който продуцираше последния земен спектакъл на Стефан Данаилов
Коментари Харесай

Продуцент на Ламбо стана моден идол

Кирил Кирилов, който продуцираше последния земен театър на Стефан Данаилов – „ Актрисата “, стана фешън кумир на годината. Призът му бе връчен на церемонията VIP Awards. „ Най-хубавото на премиите е, когато ги споделяш с другари “, разяснява Кирил Кирилов и другите отличени – Иво Аръков за водещ номер едно, Фики Стораро – за певец  на 2022-ра, Емрах – за тийн кумир.

Кирил Кирилов, който стои зад хитовите монодрами на Мариус Куркински и Виктор Калев, а Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова му се доверяват до последните си овации, е мощно привързан към стила. Той съществено се майтапи, че в предходен живот е бил дизайнер в Милано, и е напълно безапелационен, че елегантността осмисля битието. Но модерно еуфорията не му пречи да демонстрира напълно аналитично отношение към визията – не като към крещяща самоцел, а като израз на светоусещане. „ Модата е повече от облекла и аксесоари с лого на международни компании, тя е пулс и темп в актуалния свят “, разяснява Кирил Кирилов, за който има малко по-интересни неща от биографиите и бизнеса на най-големите създатели на хубост и изискан. „ Но не трябва да забравяме, че личността прави дрехата, а не противоположното. Много от най-известните дизайнери работят в операта, театъра и киното, стимулирани от респекта си към класиката. Някои от най-впечатляващите достижения на Джани Версаче са в спектакли на „ Ла канара “.
-->
Неслучайно Кирил се усеща мощно обвързван с Милано. И тъй като пътува с актьорите, играещи в постановките на неговата продуцентска компания „ Ажур пико “, обича да ги изненадва с предложения за специфични тематични събития. Води Мария Сапунджиева на „ сикрет празненство “ за рождения ден на Доменико Габана - незабавно след овациите за Долче и Габана на следващото им ревю. Озовават се до Моника Белучи, която незабавно благо ги поздравява, до международния модел Мариано Ди Вайо, звездата на обществените мрежи Камерън Далас, който в последно време играе в сериали и филми.

Любопитството, възторгът и предаността на Кирил Кирилов към модата вървят редом с бизнеса му в театъра и киното. Той освен  консултира костюмите в спектаклите, само че е и уверен, че рано или късно ще се впусне в сериозен фешън план. Кирил е почитател на „ Луи Вюитон “, „ Диор “, „ Бърбъри “, „ Dsquared “, безпределно почита Армани и Валентино. Рикардо Тиши няколко пъти качва в своята страница в Инстаграм фотоси на българина, облечен в „ Бърбъри “.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР