Кирил Десподов се отличи с гол и асистенция при убедителната

...
Кирил Десподов се отличи с гол и асистенция при убедителната
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Двубоят с Аякс може да ни донесе само позитивни емоции и хубави моменти

Кирил Десподов се отличи с гол и асистенция при безапелационната победа на Лудогорец с 5:1 над Астана (Казахстан) в Разград в среща реванш от третия кръг на Лига Европа. Българският футболен първенец ще играе в плейофния кръг на европейския клубен шампионат, където го чака отбора на Аякс (Амстердам).

" Доста добра победа за нас. Мисля, че изиграхме извънредно мощен мач. Започнахме с красиви офанзиви, със обстановки за гол, успяхме да осъществяваме рано попадение, те го върнаха до края на първата част, само че съм щастлив, че започнахме стремително и втората част. Търсихме обстановки и с удари от надалеч. Получиха се нещата. Мисля, че през днешния ден направихме един много мощен мач ", разяснява Десподов.

" Аз мисля, че тимът може още доста повече. Много значимо е да сме крепко стъпили на земята, да не мислим, че сме създали нещо феноменално. Другата седмица ни чака Аякс, който е извънредно добър тим, играят динамичен, бърз футбол с извънредно качествени футболисти. Това са най-хубавите мачове и ние можем да извлечем единствено позитиви от това нещо. Този дуел с Аякс може да ни донесе единствено положителни страсти, хубави моменти ", съобщи още крилото на първенците.

Десподов отхвърли да разяснява бъдещето си, макар се единствено преди четири дни си пожела трансфер още това лято.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР