Кирил Десподов очаква труден двубой, най-вече заради изкуственото игрище. Настилката се

...
Кирил Десподов очаква труден двубой, най-вече заради изкуственото игрище.
Настилката се
Коментари Харесай

Десподов: Очаква ни здрава битка в Хелзинки

Кирил Десподов чака сложен дуел, най-много поради изкуственото игрище.

Настилката се оказва най-притеснителното нещо преди мача на финландския и българския първенец, които ще си дадат среща в 3-ия кръг на Лига Европа.

Финландците досега са с две загуби, до момента в който орлите от Разград са с 3 точки.

" Да се надяваме, че ще излезем като спечелили в Хелзинки и ще спечелим трите точки. Загубата от Локомотив? Не би трябвало да се връщаме обратно. Не е прелестно, когато губиш, изключително в българското състезание, тъй като доста рядко ни се случва. Но за мене това е хубаво от време на време, с цел да се събудиш и да усетиш конкуренцията, че ти диша във врата и съгласно мене ще ни подейства позитивно.

Попитан какви са преимуществата на противника, Десподов отговори:

" Първо да стартираме оттова, че теренът е неестествен. Това нещо изравнява много силите. Те си играят непрекъснато на неестествен терен у дома, а ние рядко играем на такива стадиони. Така че това ще е от огромно значение. Но сигурно тимът на ХИК е сносно порядъчен в отбрана и добре придвижва топката в нахлуване. Имат мощни футболисти. Със сигурност ни чака тежък дуел. "

Очакванията за скандинавските тимове са да залагат на физически конфликти и единоборства. В това отношение Десподов не вижда преимущества на противника.

" Дали залагат на физика? Не мога да ви отговоря на този въпрос. В смисъл и те имат здрави футболисти, и ние имаме здрави футболисти. Не виждам някаква особена разлика “, приключи Десподов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР