Кирил Десподов - Футболист № 1 на България и капитан

...
Кирил Десподов - Футболист № 1 на България и капитан
Коментари Харесай

Ангелите на Кресна! Футболистът К. Десподов връчи първите си годишни награди на отлични ученици от СУ Св. Паисий Хилендарски

Кирил Десподов - Футболист № 1 на България и капитан на Националния тим по футбол връчи на отлични възпитаници от СУ " Св. Паисий Хилендарски " в. Кресна своите първи годишни награди. След прецизна селекция, включваща условия за отличен триумф, безупречно държание и реализирани високи резултати в надпревари и олимпиади, плакет и парична премия получиха Мишел Илиева от 7 " А " клас и Анастасия Ташева от 8 клас.

Кметът на община Кресна, господин Николай Георгиев, благодари сърдечно на К. Десподов за отличната самодейност и дружно с управлението на СУ " Св. Паисий Хилендарски " показва вяра, че общите старания на локалната власт, просветителните институции и изявените персони, родом от община Кресна, могат и би трябвало да допринесат за повишението на качеството на просветителния развой в СУ " Св. Паисий Хилендарски " и по-високата персонална мотивация и задоволеност на отличните възпитаници и надарените деца в общината.
Добрият образец е инфекциозен! Многократно сме уведомили за " Ангелите на Кресна ", които със своята безкористна безрезервност доста години способстват за повишение на качеството на живот на локалната общественост и изключително на хората в риск и потребност. Сега, с неговата благородна иницитива, към тях се прибавя и Кирил Десподов.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР