Кирил Десподов бе представен официално като ново попълнение на „Каляри“.

...
Кирил Десподов бе представен официално като ново попълнение на „Каляри“.
Коментари Харесай

Десподов взе №32 в „Каляри“ и обяви: Моят стил е като на Кристиано Роналдо

Кирил Десподов бе показан публично като ново попълнение на „Каляри“. Футболист №1 на България за 2018 година театралничи с фланелка с №32 и направи първото си изказване като състезател на отбора от Серия А.

„Знам, че в Италия се залага доста на физиката – призна Десподов. – Това не ме тормози, а ме стимулира още повече. Стилът ми на игра? Обичам да нападам, имам експедитивност, мога да изстрелвам и с двата крайници. Не се стремя да имитирам на никой – аз съм си аз. Много одобрявам Франческо Тоти, само че той имаше разнообразни характерности. По-скоро имам сходства в стила с Кристиано Роналдо. Той също ми харесва, уповавам се един ден да стигна до неговото равнище.“

„ За два дни е мъчно да схванеш дали си подготвен или не. Започнах да встъпвам в нещата. Виждам, че физиката е на съществено равнище тук. Момчетата са доста здрави. Аз съм подготвен, когато треньорът реши, да влезна в игра.“, довери още той.

В понеделник „Каляри“ приема „Аталанта“, само че към момента не е несъмнено дали българинът ще дебютира против отбора от Бергамо.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР